Den danske udgave af Dragons’ Den brager derud af hos DR. Programserien under navnet Løvens Hule indbyder iværksættere til at pitche foran 5 skarpe investorer. Her er chancen for at gå fra programmet med penge på lommen, som skal bruges til at vækste virksomheden.

Se programmet på DRTV og DR1 (5 sæsoner)

Denne artikel indeholder info om:

Nuværrende dommere

Dommerne i programmet kaldes Løver. Her finder du en oversigt over nuværrende og tidligere investorer fra programmet.

Jesper Buch (2015-2020)

Helt fra første sæson har Jesper Buch været en af Løverne i programmet. Med sin faste plads, helt ude i den ene side, kommer han igennem programmet med statements som “Kick-ass” og “All in”. Begge emner er desuden titler på to bøger fra Jesper Buch.

Jespers erhvervshistorik er lang og består af opstart af flere titler som founder, co-founder og investor på forskellige måder. Særligt kendt er en af Jespers første erhvervseventyr Just-Eat. Forretninger med fokus på digitalt salg bryder mange af de aktive roller han har i dag.

Mia Wagner (2019-2020)

I sæson 4 trødte Mia Wagner ind som ny Løveinde i programmet. Hendes imponerende liste af aktive forretningsroller springer primært ud fra hendes titel som Koncerndirektør i Freeway, der står bag Dating.dk og Plusbog m.v. 

Kendetegnet ved de virksomheder som koncernen investerer i, er at de ofte er webbaserede og eventuelt har en abonnementsmodel som fundament for forretningen. 

Jan Dal Lehrmann (2019-2020)

Jan Lehrmann er kendt fra sine aktiviteter i Autobutler og Normal samt som investor i en række startups. Blandt sine investeringer fra Løvens Hule er bl.a. Kabeltromlen.dk.

Jacob Risgaard (2020)

Coolshop-stifteren Jacob Risgaard blev i sæson 5 ny løve i programmet. Han er kendt fra sin fremstormende onlinebutik og sin medvirken i programmet 365 dage til succes, på TV 2, hvor han giver iværksættere klar besked om hvordan de kan optimere deres forretning. 

Christian Arnstedt (2020)

Som founder og partner i Blazar Capital er Christian Arnstedt klar til at give investeringer til succesfulde forretninger i Løvens Hule. I 2020 trådte Christian ind som ny Løve, med en alder på 31 år. Det er en ung, men erfaring løve der er kommet ind – med penge og et team i ryggen. 

Tidligere dommere

  • Peter Warnøe (2019)
  • Christian Stadil (2015–2019)
  • Birgit Aaby (2015–2018)
  • Tommy Ahlers (2015–2018)
  • Ilse Jacobsen (2015–2018)

Deltagere

De deltagende virksomheder der præsenterer deres forretningsidé og aktuelle status er altid håbefulde og ofte meget energiske. Her samler vi både de skarpe og de nervøse. Det er dem der fik penge med videre, men også dem der blev sendt videre udelukkende med feedback og eventuelle nye gode idéer. 

Sæson 1 (2016)

Abrella

Præsenteret som en lånservice af paraplyer målrettet store danske byer. I dag sælger og designer Abrella desuden paraplyer i utallige designs, for at gøre op med kedelige paraplyer.

Se produkterne

Burd Delivery

Burd genopfinder pakkelevering til private.

Læs mere

Chriis

Plantebaseret is, som både er økologisk, vegansk og hjemmelavet.

Se mere: chriis.dk

Demovare

Forretningsmodel med fokus på afsætning af demovarer, som ofte opstår efter kunden har returneret et produkt. 

Se mere: demovare.dk

Helsebixen

En af Danmarks store webshops med fokus på helse. I Løvens Hule investerede Christian Stadil, Tommy Ahlers og Jesper Buch samlet 3 mio. i virksomheden bag Helsebixe, Firtal group. Senere blev virksomheden solgt til Matas for 130 millioner.  

Se mere: helsebixen.dk

Nem Ejendomsmælger

Et nok tiltrængt alternativ til den ældgamle branche indenfor ejendomshandel. Her kommer Nem Ejendomsmøgler med en onlinebaseret metode til salg af ejendomme.

Se mere: nem-ejendomsmægler.dk

OrganicBasics

Den abonnementbaserede beklædningsforretning fokuserer på miløvenlige basis-dele som t-shirts og undertøj til mænd og kvinder.

Se alle produkterne

Sculpto

Et bud på en dansk 3D Printer målrettet private kunder der vil eksperimentere med 3D print.

Se mere: sculpto.dk

Takaokami

Pænt regntøj til kvinder designet af Emma Jorn.

Texcare

Miljøvenligt vaskemiddel. Se mere: texcare.dk

Sæson 2 (2017)

Agurk Studio

Innovativ, kreativ og bæredygtig mode.

B’Gum Fruchies

Sundere slik

ByNogel

Funktionspuder, erkleret konkurs efter programmet.

Crowdio

Live Chat system til hjemmesider og netbutikker, med målet om at få flere til at konvertere.

FarmLog

Software service til svinebranchen.

Freemi

Find gratis ting nær dig via denne App. Lige et projekt Christian Stadil fra Hummel faldt for ift. det værdibaserede grundlag: Pay it forward.

Halkær Ådal

Alternativ til måltidskasser, hvor der tilbydes frosne færdigretter direkte leveret til din dør.

ISTID

Nitrogen is.

Phoamy

En lille dims, som dæmper vindstøj m.v. når du taler i telefon, fx når du er udendørs. Desuden med et B2B vinkel på produkter, som gør det attraktivt som merchandise til giveaways med logo for større virksomheder.

Slikræven

Sjov levering af bland selv slik, en sjov gimmick som giver noget ekstra til festen eller gør noget usædvanligt ud af fredagsslik og Disney Show.

SokMig

Minder meget om Organic Basics, med økologiske sokker leveret på din adresse.

Sway Tunes

Jukebox App.

TooGoodToGo

Bekæmper madspild og blev en landeplage i de danske bagere m.v. i årene efter TV-eksponeringen. Et godt formål, hvor du med få penge kan redde mad og bagværk nemt og lige nær dig.

Urban Garden Company

Digitalt univers om byhaver.

Sæson 3 (2018)

Bee Patch

Specialplaster til at mindske smerte efter bi- og hvepsestik.

Bikezac

Praktiske og miljøvenlige bæreposer eller indkøbsnet, som let kan tages med på cyklen.

Dare To Eat

Snacks der rammer ned i en trend omkring bæredygtig mad, her er snacken lavet af tørrede insekter. Navnet byder netop op til om du tør’ nyde denne snack.

IndieFrame

Forsøger at demokratisere journalistik og nyheder, ved at bringe skabere af indhold tættere på medierne. Historierne kommer tættere på journalisten.

LABFRESH

Pitchet som en avanceret skjorte behandlet med nanoteknologi, for at modstå væske. Derved undgår du pletter fra rødvin m.v. Skyl enkelt pletten væk med vand, stoffet suger ikke stof. Undgå samtidig svedpletter under armene. Den perfekte skjorte til jobsamtalen eller andre stressende situationer, hvor du særligt skal fremstå præsentabel.

Plantemageren

Økologiske flydende urter på flasker. Få den unikke friske smag af fx basilikum direkte i dit køkken, uden at have en masse planter stående. Flaskerne landede i butikker landet over, efter TV-programmet.

Shavesafe

Forebyggelse af knopper m.v. efter barbering.

TeeBee Box

Legetøjskasse designet til at tage med på farten. Få mange timers sjov på bagsædet – og brug tiden fornuftigt. Se mere: teebeebox.com

Viper Flex

Skydestok til jagt der sikrer stabilitet. Se mere: viper-flex.com

We Feat

Økologisk og sund fastfoodkoncept startet i Aalborg og Aarhus.

X Block

Et sikkert alternativ til Arlas grønne mælkekasser, som netop ikke er bygget til leg. Med X Block sikres den kreative leg med stor byggeklodser udendørs.

Se mere: xblock.dk

Zen Company

Fjerner fugt ved hjælp af aktivt kul. 

Se mere: zencompany.dk

Sæson 4 (2019)

K For Kage

Netbutik med alt til kagebagning.

Grums

Hudplejeprodukter lavet af overskudsproduktet kaffegrums.

Smokepins

Ny metode til nem koldrøgning af kød m.v.

Sanimaid

Genopfindelsen af toiletbørsten, med hygiejniske og funktionelle egenskaber. Her er fokus på at gøre en ellers træls og ulækker oplevelse bedre.

Unify Underwear

Specielle bh’er, som kan sammensættet på tværs af modeller og størrelser. Ryg og skål kan enkelt tages fra hinanden – og sammensættes med de produkter du ønsker.

Se mere: https://unifyunderwear.dk/

Kinoa

Flotte og sunde økologiske glutenfri morgenmadsprodukter.

L’AMOURBOX

Abonnementsbaseret boks med sexlegetøj. Modtag en ny sexbox hver anden måned. I et konkurrencepræget marked med stor vækstrater kommer boksen ind med et friskt pust – og giver kunderne en ny måde at prøve produkterne for første gang. En god introduktion til et anderledes produkt.

NoCrap Gourmet

Lette og lækre kvalitets Popcorn.

Se mere: https://www.nocrapgourmet.dk/

Børneloppen

Køb og sælg alle børnefamiliens lopper, som legetøj og tøj hos Børneloppen. Et franchaise koncept, som skal skaleres.

Limelight Music

Digital musiktjeneste der giver platform for upcomming kunstnere.

Nuuk Couture

Mode i Grønlandsk design – fra Grønland. Så bliver det ikke mere grønlandsk.

HopSpots

Smarte interaktive punkter, som kan bruges til aktiv læring og bevægelse i undervisningen. I en tid med iPads og digital tavleundervisning er der efterspørgsel på at få børnene op af stolen og lære mere sammen.

KAY

Et tørrestativ i klassisk design med frithængende funktion. Udviklet og designet af Kay Herting (80 år) der var i Løvens Hule for at få en løve på holdet. Og den løve blev Christian Stadil, som var vild med designet og iværksætterhistorien. Stativet er væghængt og kan klappes sammen, så det hverken vælter i vinden eller fylder unødigt.

Comeat

En international spiseklub, for madentusiaster der nyder hinandensselskab. Her er overskriften: Mad og fællesskab hos private. Bliv inviteret eller få gæster ganske enkelt: https://www.comeat.net/en/

Watery

Den 17-år unge Horsensianske iværksætter stod klar med svar på alle spørgsmål og fik i programmet også en investering med sig. Dog har han siden annulleret tilbuddet og rykket videre med forretningen via sine egne midler. Daniel Johannesen sælger kvalitets svømmeudstyr og badetøj. Han kommer selv fra svømmeverdenen og har en stor passion for iværksætteri samt vandsport.

GripFixer

Hjælpemiddel så du bedre holder korrekt på din ketcher.

MyMonii

I en tid hvor penge er digitale får børn ikke samme føling med hvad penge er – og hvordan man forvalter dem. MyMonii er børnenes egen Lommepenge-app, som hjælper dem til at få øje på sine egne penge.

Heroic Sport

Heroic Sport sætter liv i en gammel sportsgren – indian clubs, eller på dansk: Træningskøller.

Min Landsby

Smart app som formidler nyheder og events for din landsby. Få bedre øje på hvad der sker omkring dig. En moderne udgave af landsbyernes opslagstavle, for at få mere sammenhold og fællesskab i en digital tid. 

Schirripa Spirits

Frugtlikører med international distribution.

Valen-Tin

Jan Valentin fra Valen-Tin står bag opfindelsen – en “Loading Dock Protector”. Her er målet at undgå skader på porte og anlæg omkring aflastning og pålæsning af gods ved lager- og distributionsvirksomheder. 

Der kom ingen investering med, men Christian Stadil gav lovning på at købe og teste en enkelt Dock Protector ved hans virksomhed – netop for at komme af med bøvl og omkostninger ved denne type skader fra bakkesituationer omkring lagerbygninger.

Sæson 5 (2020)

Siccaro

Grundlæggeren Lissen Marschall arbejder for at skabe verdens bedste tørredækken for hunde. Derfor har hun skabt Siccaro, som netop er et produkt der suger fugt, regn og havvand fra hundens pels, hurtigt og effektivt. Helt op mod 90% tør pels opnåes på 15 minutter, fx i bilen på vej tilbage fra skovturen, eller for tjenestehunde der derved kan tørre mellemopgaverne.

Siccaro fik en investering med fra Christian Arnstedt i Løvens Hule. Han gav 1,125 mio. kr. for 33,3% af forretningen.

Se afsnit 1 her

Se produkterne hos Siccaro

Give a Comment