Løvernes Hule 2021 sæson 6

Løvens Hule sæson 6 – 2021

Torsdag den 7. januar 2021 blev første afsnit af sæson 6 af Løvens Hule sendt i TV. Programmet hvor løverne – investorerne – kæmper om at lave de bedste investeringer i de nye danske iværksættereventyr.

Denne artikel indeholder info om:

Løvens Hule sæson 6 episode 1

Den første episode af den nyeste sæson af Løvens Hule blev sendt torsdag den 7. januar i TV og blev samme dag tilgængelig til streaming på DR TV. Herunder kan du se hvilke deltagere der var og hvilke investeringer der blev lavet.

Deltagere

  • Copenhagen Cartel
  • Oles Gård – Oles Pizza
  • Hupaip
  • Decofarver

Investeringer

  • Copenhagen Cartel: Christian Arnstedt investerer 750.000 kr. + 250.000 kr. creditline for 20% af virksomheden.

Løvens Hule sæson 6 episode 2

Den første episode af den nyeste sæson af Løvens Hule blev sendt torsdag den 14. januar i TV og blev samme dag tilgængelig til streaming på DR TV. Herunder kan du se hvilke deltagere der var og hvilke investeringer der blev lavet.

Løvens Hule sæson 6 episode 3

Den første episode af den nyeste sæson af Løvens Hule blev sendt torsdag den 21. januar i TV og blev samme dag tilgængelig til streaming på DR TV. Herunder kan du se hvilke deltagere der var og hvilke investeringer der blev lavet.

Løvens Hule sæson 6 episode 4

Den første episode af den nyeste sæson af Løvens Hule blev sendt torsdag den 28. januar i TV og blev samme dag tilgængelig til streaming på DR TV. Herunder kan du se hvilke deltagere der var og hvilke investeringer der blev lavet.

Løvens Hule sæson 6 episode 5

Den første episode af den nyeste sæson af Løvens Hule blev sendt torsdag den 4. februar i TV og blev samme dag tilgængelig til streaming på DR TV. Herunder kan du se hvilke deltagere der var og hvilke investeringer der blev lavet.

Løvens Hule sæson 6 episode 6

Den første episode af den nyeste sæson af Løvens Hule blev sendt torsdag den 11. februar i TV og blev samme dag tilgængelig til streaming på DR TV. Herunder kan du se hvilke deltagere der var og hvilke investeringer der blev lavet.

Løvens Hule sæson 6 episode 7

Den første episode af den nyeste sæson af Løvens Hule blev sendt torsdag den 18. februar i TV og blev samme dag tilgængelig til streaming på DR TV. Herunder kan du se hvilke deltagere der var og hvilke investeringer der blev lavet.

Løvens Hule sæson 6 episode 8

Den første episode af den nyeste sæson af Løvens Hule blev sendt torsdag den 25. februar i TV og blev samme dag tilgængelig til streaming på DR TV. Herunder kan du se hvilke deltagere der var og hvilke investeringer der blev lavet.

Løvens Hule sæson 6 episode 9

Den første episode af den nyeste sæson af Løvens Hule blev sendt torsdag den 4. marts i TV og blev samme dag tilgængelig til streaming på DR TV. Herunder kan du se hvilke deltagere der var og hvilke investeringer der blev lavet.

Give a Comment