Her får du en liste med gode serier, som får de fleste med. Find klassikere og et par oversete successer.

Arrow

Oliver Queen og hans far er gået tabt på havet, da deres luksusyacht synker i en storm. Hans far dør men Oliver overlever i fem år på en ukendt ø – og finder til sidst hjem. Men han var ikke alene på øen. Derfor lærte han ikke kun at kæmpe og overleve, men han lærte også om hans fars korruption og andre underbordsaftaler. Han kommer tilbage til civilationen, som en forandret mand, opsat på at gøre tingene godt igen. Han forklæder sig, som sig selv med en hætte, som er fra en af hans mystiske ø mentore. Han armerer sig med bue, og begiver sig derefter ud for at jagte de mænd og kvinder som har gjort hans by korrupt.

En fin serie der er actionpræget med en god historie og mange plot-twists.

Du kommer ikke til at kede dig.

Antal sæsoner: 8

IMDB: 7.6 / 10

How I Met Your Mother

Året er 2030. Ted Mosby fortæller historen om hvordan han mødte sin kone – moderen til hans søn og datter. Historien starter i året 2005, den 27-årige arkitekt er på jagt efter den eneste ene. Særligt da hans sambo, den advokat studerende Marshal, bliver forlovet med sin college kæreste Lilly. Lilly arbejder som børnehaveklasselærer. Teds nye livsmission om at finde kærligheden, passer ikke med skørtejægeren og vennen Barney Stinson. Men snart efter Marshal og Lillys forlovelse, får Ted øjenkontakt med nyhedsreporteren Robin Scherbatsky. Hun bliver overfor børnene (i 2030) omtalt som Tante Robin igennem seriens genfortælling af Teds historie. Ted får et et romantisk forhold til hende – og historien udvikler sig. De konstante personer i serien er onkel Marshall, tante Lily, onkel Barney og tante Robin.

How I Met Your Mother er en klassisk sit-com med mange gode timers binge-streaming. Du lærer personerne at kende og kommer ind i deres liv, hvor man følger dem tæt ind på livets store og små øjeblikke. Se denne sjove og følsomme serie – og kom med dem igennem mange mindeværdige øjeblikke.

En af mine egne favoritter.

Antal sæsoner: 9

IMDB: 8.3 / 10

Californication

Forfatteren Hank Moody jonglerer hans karriere, hans forhold til hans datter og hans ekskæreste, sammen med en stor appetit for smukke kvinder.

Hank kæmper med skriveblokering og en svaghed for narko, sprut og sex, mens han kæmper for at få det til at fungere sammen med sin kæreste og datter. Det er knaldgod underholdning.

Antal sæsoner: 7

IMDB: 8.3 / 10

The Office

På mange måder en omgang sort kontorhumor.

Antal sæsoner: 9

IMDB: 8.8 / 10

Adventure Time

Antal sæsoner: 10

IMDB: 8.6 / 10

American Horror Story

Antal sæsoner: 13

IMDB: 8.1 / 10

Suits

Antal sæsoner: 9

IMDB: 8.5 / 10

Revolution

Antal sæsoner: 2

IMDB: 6.7 / 10

The Walking Dead

Antal Sæsoner: 11

IMDB: 8.2 / 10

Boardwalk Empire

Antal sæsoner: 5

IMDB: 8.5 / 10

Sons of Anarchy

Antal sæsoner: 7

IMDB: 8.6 / 10

Avatar: The Last Airbender

Antal sæsoner: 3

IMDB: 9.2 / 10

Give a Comment